Når der i weekender og ferier er lidt ekstra tid til at kræse om morgenmaden laver jeg ofte smoothies og juice i forskellige variationer. Jeg synes det er et lækkert frisk pift til morgenmaden med masser af variationsmuligheder. Det har desuden den ekstra bonus at det en god måde, at få brugt nogle frugter/grøntsager som er ved at blive lidt ”kedelige”.
Hvilke ingredienser jeg bruger afhænger helt af om jeg er til noget sødt eller frisk samt hvad jeg ellers skal have til morgenmad. Sidste søndag lavede jeg denne juice som er dejlig frisk på grund af den røde grapefrugt, har lidt sødme fra æblerne og lidt kant/eftersmag fra ingefæren. Den var super lækker og har du en juicepresser/centrifuge vil jeg helt klart anbefale dig at prøve den.
Opskrift til 2 glas
Ingredienser
480 g rød grapefrugt
600 g rød æble med kernehus
20 g ingefær
Fremgangsmåde
Skræl grapefrugt og del dem i 2 stykker.
Skyl æblet og skær eventuelle mærker af og del dem i halve.
Skræl til sidst ingefær og kom så alle 3 ingredienser op i juicecentrifugen og pres det.
Lad juicen stå en par minutter i kanden inden det hældes op så du undgår for meget ”skum” i glassene.
Voila du har nu en frisk, smagsfuld og lækker juice som er et dejligt supplement til morgenmaden.
He he. Goglede efter en opskrift på juice med grape da jeg har et par stykker liggende – og der var du jo 🙂 Kom snart på besøg i det nye hjem! Kraaaam