Vaniljepulver

Vaniljepulver

Jeg har et lille tip jeg vil dele med jer 🙂

Jeg er selv stor fan af Urtekrams produkter da de er økologiske og altid utrolig smagsfulde og det er uanset hvad man køber. Prisen på deres produkter er selvfølgelig også lidt højere end gennemsnittet men efter min mening er pengene virkelig godt givet ud.

Det er ved at være noget tid siden, at de lancerede krydderier i små sorte dåser som fåes i de fleste supermarkeder til ca. 25 kr.

Vaniljepulver

Heriblandt findes vaniljepulver. Det er ikke vaniljesukker som den de fleste af os kender og bruger til bagning med mere, nej den her er 100 % økologisk bourbon-vanilje altså ingen tilsat sukker. Det svarer altså til at bruge en vaniljestang – du slipper bare for arbejdet med at skrabe kornene ud.

Den er efter min mening meget mere smagsfuldt end vaniljesukker, som jeg efter jeg først har afprøvet denne, ikke kommer til at gå tilbage til.

Jeg bruger det selv til bagning, i smoothies, blandet i skyr, i hjemmelavet is og i syltetøj.

Kender du den og har du prøvet den? Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad jeres erfaringer er med vaniljepulveret så skriv endelig en kommentar 🙂

Vaniljepulver

3 tanker om "Vaniljepulver"

 1. Sanne

  Hej

  Faldt lige over din hjemmeside. Jeg har godt nok ikke lige prøvet vaniljepulver fra dette firma. Men jeg har nu altid vaniljepulver i skabet. Det er så dejligt at bruge. Der er virkelig god smag i pulveret. Dyrt ja men godt 🙂

  1. Kathrine Forfatter

   Hej Sanne,
   Ja jeg har det også altid stående i skabet, for det kan bruges til så mange ting 🙂
   Der er rigtig god smag i den her og jeg synes prisen er ok, men ofte køber jeg også hjem til mit “Økologi lager ” når f.eks. Føtex har 25 % rabat.
   Vh Kathrine

 2. Anders Madsen

  Når det står i opskriften, at man skal bruge kornene fra en vaniljestang, hvad svarer det til i vaniljepulver ?
  Hvad er målestokken ?

Der er lukket for kommentarer.