Personen bag bloggen

Hej! Jeg hedder Kathrine. Det er mig, der blogger her på siden. Jeg er 29 år, bor i Aarhus og så elsker jeg mad!

Jeg er uddannet handelsassistent med speciale i salg og har de seneste par år arbejdet på rejsebureau og solgt backpacker-rejser. Tidligere har jeg også arbejdet med fremstilling og servering af mad og har desuden taget en kortere kostvejlederuddannelse.

Noget af det, der fylder mest i min fritid, er mad. Jeg elsker mad! Jeg er typen, der lever for at spise – og ikke omvendt. Jeg elsker at læse madmagasiner, blive inspireret af kogebøger, se diverse madprogrammer i tv, gå på restaurant, tale om mad og frem for alt lave mad.

På mine mange rejser er noget af det bedste jeg ved, at gå rundt på lokale markeder. Farverigt og smagsfuldt frugt og grønt, der er stillet indbydende op. Sælgere der gladelig deler smagsprøver ud og forsøger, at kommunikere på en blanding af det lokale sprog og engelsk. Krydderier der spreder en eksotisk duft. Det hele kombineret med de lokale kvinder,der sælger lokale velduftende retter, som jeg bare må prøve. Ja, for mig er en stor del af det at rejse også maden.

Når min fritid ikke bruges på mad, er jeg er typen, der elsker at være sammen med vennerne, gå til koncerter og tage på festival. Faktisk skal der helst altid hænge koncertbilletter på opslagstavlen. På samme måde har jeg det med flybilletter. Jeg har altid en håndfuld af lande i hele verden jeg gerne vil opleve og tæller dagene, til jeg kan komme af sted igen.

Jeg synes, det er spændende, at opleve andre landes kultur og natur, komme langt væk fra alle de andre turister og fedt at udfordre mig selv på forskellig vis. Jeg har derfor både boet hos en lokal familie i rismarkerne i Nord-Vietnam, været på safari i Tanzania, besteget Ayers Rock i Australien og fået adrenalin-kick gennem adskillige dyk, sky-diving og riverrafting.

Jeg vil trække på alle mine erfaringer fra fødevareindustrien, kostvejlederuddannelsen og mine rejser til de fleste verdenshjørner i mine blogindlæg.

Jeg håber du vil finde dem inspirerende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *