Chokoladegrød med banan, kokos og hasselnødder

Chokoladegrød med banan, kokos og hasselnødder

Chokoladegrød med banan, kokos og hasselnødder

Der er vinter og jeg er derfor godt i gang med grødsæsonen igen. Jeg har arbejdet lidt på en havregrød med banan, kokosmel og kakao og jeg har nu fundet frem til den rette kombination.

Jeg synes grøden smager ligesom dessert og også lidt af det, der er oven på kagen ved navn ”den der du ved nok” som du måske kender. Grøden er lidt ovre i den tunge ende i forhold til mange af de andre slags grød jeg har lavet hvilket skyldes bananen og kakaoen, jeg synes dog alligevel den er rigtig lækker med en god kop kaffe til.

Ingredienser
30 g havregryn
30 g banan
1 dl vand
1-1 1/2 tsk god kakao alt efter hvor kraftig smag man ønsker
2 tsk kokosmel
10 hasselnødder
evt. sødemiddel

Fremgangsmåde
Kom havregryn, vand, kakao og kokosmel i en kasserolle og kom det på komfuret ved middel varme. 

Skær bananen i mindre stykker og kom ned den i grøden.

Rør jævnligt i grøden så du får ingredienserne godt blandet og du undgår at grøden brænder på. Grøden skal ca. have 5 minutter alt efter hvilken konsistens du ønsker den skal have. Personligt kan jeg godt lide at den ikke er alt for tyk.

Hak hasselnødderne groft og drys dem over grøden inden servering.

Voila så er den lækre morgenmad klar til servering 🙂