Hvad ville i have i 2013?

Nu er det første lille år med bloggen gået – Opstartsfasen var lang og overvejelserne om indhold og udformning var mange.

Mit fokusområde blev hverdagsmad med et strejf af weekend lækkerier hvilket har vist sig at være et godt valg. Et godt valg for mig når jeg skal lave og finde på opskrifterne da det falder mig meget naturligt at komme på nye idéer til dette område. Derudover kan jeg også se på statistikkerne for bloggen og når jeg snakker med venner/familie/bekendte om den, at der er stor interesse for at få mere inspiration på det område.

Men hvad er det så for nogle opskrifter på hverdagsmad og weekendlækkerier i gerne vil have? Hvad er der for nogle opskrifter i gerne vil se på bloggen og som gør, at i kommer igen og igen? Ja det har jeg brugt lang tid på at overveje – og kom frem til, at der ikke er andet for end at prøve sig frem. Så det gjorde jeg.

Jeg har nu trukket en statistik for hvilke indlæg der er de mest læste i 2013 – og jeg må sige, at jeg er noget overrasket over den mest populære.

De mest populære opskrifter i 2013 var:

Hvad ville i have i 2013?

1. Brændte mandler i 3 varianter
2. Farverig og smagsfuld råkostsalat
3. Sunde pandekager med banan og havregryn 

Selvom jeg selv er meget begejstret for de brændte mandler og har lavet flere portioner i december, var jeg nu overbevist om, at vinderen ville være en af mine pastaretter – da det er noget man laver hele året.

Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg dropper pastaretterne – der er også 2 stk. i top 10 men det er altid spændende at se hvilke opskrifter der bliver læst mest.

Hvilke opskrifter synes i er de mest spændende/indbydende på bloggen er i enige med statistikken?