Smagsfuldmad.dk på Facebook og Bloglovin’

Der sker så mange spændende ting med min blog i tiden 🙂

Som nogle af jer måske har bemærket, har jeg lavet nogle mindre justeringer i kategorierne øverst på siden. Det har jeg gjort så kategorierne dækker mine opskrifter på den bedste og mest enkle måde så i nemt kan finde det i søger.

Derudover er bloggen både kommet på Facebook og Bloglovin’ som i måske kan se med de knapper jeg har fået i øverste højre side af bloggen.
Det startede med en side på Facebook for en lille måneds tid siden. Siden har i skrivende stund 152 fans hvilket jeg er ovenud lykkelig for. Tak til alle jer der har liket siden, og til jer andre skynd jer at gøre det her 🙂
På min Facebook side laver jeg en opdatering hver gang der er nye spændende opskrifter på bloggen og hvis jeg har fundet spændende artikler og lignende.

I sidste uge kom Smagsfuldmad.dk også på Bloglovin’. Det går ikke så hurtigt med fans som på Facebook hvilket jeg tror skyldes, at knap så mange bruger Bloglovin’. Jeg bruger personligt Bloglovin’ og synes det er super fedt, enkelt og nemt at man kan samle de blogs man følger et sted og når tiden er til det, så lige kigge ned igennem nyhedsstrømmen om der er blevet postet noget spændende. Hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin’ kan du gøre det her.

Om Smagsfuldmad.dk kommer på flere af de sociale medier? Det skal jeg ikke kunne afvise, men pt. er mit hovedfokus at få opbygget en rigtig god online kogebog med en masse opskrifter til jer 🙂

Som altid er i velkomne til at sende mig en mail, skrive en lille hilsen og kommentere/stille spørgsmål til de enkelte opskrifter – Det synes jeg kun er hyggeligt.

Jeg er glad for hver enkelt der læser med på bloggen og glæder mig over, at kunne inspirere jer til at lave noget nyt smagsfuldt hverdagsmad 🙂