cremet pastaret med laks, grønsager og valnødder

Cremet pastaret med laks, grønsager og valnødder

cremet pastaret med laks, grønsager og valnødder

Jeg har længe ledt efter og arbejdet på en god pastaopskrift med laks. Der findes mange opskrifter på nettet, men jeg synes mange af dem enten indeholder for meget fløde og/eller for få grønsager.

I foråret lykkedes det mig så at få lavet en synes jeg selv god sammensætning.
Den er lækker og cremet, ikke alt for meget smag af fisk og så kan jeg godt lide at der er noget bid i den med valnødderne og aspargesene. Udseendet er måske ikke lige til 5 kokkehuer, men giv opskriften en chance alligevel det fortryder du ikke.

Jeg synes også i skal have glæde af opskriften så den kommer her nedenfor. Jeg hører selvfølgelig meget gerne i en kommentar om i også synes den er et hit 🙂

Opskrift til 4 personer

Ingredienser
200 g porre
150 g squash
150 g champignon
130 g asparges
80 g valnødder
2 ½ dl. madlavningsfløde 7 %
½ tsk tomatpuré
2 spsk hvidvinseddike
300 g laksfilet
lidt oliven olie til stegning
salt og peber
400 g frisk pasta

Cremet pastaret med laks, grønsager og valnødder

Fremgangsmåde
Rengør og snit porrer, squash, champignon og asparges.

Kom olivenolie på en pande og svits først porre et par minutter og tilsæt derefter squash, champignon og asparges som svitses 7-10 minutter ved middel varme, der skal stadigvæk være lidt bid i grønsagerne.

Hak valnødderne groft og kom dem på panden med grønsagerne de sidste par minutter de skal svitses.

Sæt vand over til det friske pasta og kog det al dente.

I en anden gryde tilsættes madlavningsfløde, tomatpuré og hvidvinseddike og kog det ved svag varme.

Fjern skindet fra laksefileterne og skær laksen i mindre stykker.

Kom laksen i gryden med sovsen og lad det småkoge med i 5 minutter.

Til sidst hældes grønsager og sovs over i gryden med pasta og røres forsigtigt rundt for at bevare laksestykkerne. Retten smages til med salt og peber og er nu klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *