Spinatshake med peanut butter

Spinatshake med peanutbutter

Spinatshake med peanut butter

Vi har alle fået tudet ørene fulde om morgenmad og hvor sundt det er. Jeg spiser også stort set altid morgenmad – nogle dage er jeg dog ikke så sulten og så står den på smoothies og shakes. Det ryger på en måde nemmere ned – og hvis ingredienserne er de rigtige mætter de til langt op af formiddagen.

Det sidste skud på stammen er denne grønne shake med spinat, banan, peanut butter og mælkeprodukter. En perfekt sammensætning da man både får kulhydrater, protein og fedt og selvfølgelig en masse vitaminer = en perfekt start på dagen.

Opskrift til 2 store glas

Ingredienser
80 g spinat
120 g banan (gerne frossen)
2 dl mælk
100 g skyr
30 g peanutbutter
15 isterninger

Fremgangsmåde

Afvej alle ingredienserne og kom dem op i en blender.

Blend shaken på icecrush programmet og server den så snart den er blendet færdig. Ønskes en mere frossen shake tilsættes der blot flere isterninger.